Purjehdusloma Sardiniassa 6.-13.6.2020

sardinia

Sardinian purjehdus on valitettavasti peruttu koronavirus pandemian takia

RadVentures järjestää eksklusiivisen purjehdusloman Italian Sardiniassa la-la 6.-13.6.2020 – lähde mukaan nauttimaan kristallinkirkkaista vesistä, leppoisasta purjehduksesta ja erinomaisesta ruoasta!

Veneenä on moderni 40-50 jalkainen matkapurjevene, ja lähtö- sekä paluusatamana toimii Olbian satama Sardinian saaren koilliskulmassa. Lopulliset venetyypit vahvistamme myöhemmin matkan lähestyessä. Sardiniasta purjehduskohteena voit lukea tarkemmin TÄSTÄ.

Matkaan pyritään lähtemään useamman veneen flotillana, keskittyen lomailuun ja purjehdukseen täysin siemauksin samaan aikaan, kun Suomessa vielä tarvotaan juhannussäässä.

Veneissä yövytään pääasiassa kahden hengen hyteissä. Jos lähdet matkaan puolisosi, ystäväsi tm. kanssa ja haluatte majoittua samassa hytissä, kerrottehan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Yksin ilmoittautuneet majoitetaan samaan hyttiin toisen samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa.

Voit myös osallistua flotillaan kokoamalla oman veneellisen porukkaa ja kipparoida itse, tai varata Radin kautta veneen ja kipparin. Näissäkin tapauksissa hoidamme kaikki veneeseen liittyvät järjestelyt ja opastamme paikan päällä tarpeen mukaan mm. reittisuunnitelmissa ja rantautumisissa.

Flotillan käytännöistä voit lukea tarkemmin TÄSTÄ, ja Välimerellä kipparoinnista TÄSTÄ. Vastauksia yleisimpiin käytännön kysymyksiin löydät TÄÄLTÄ.

Purjehdusloma Sardiniassa hinta on 880 €/hlö (sis. ALV). Jos saat myös kaverisi tai puolisosi houkuteltua mukaan, saatte molemmat 5 % alennuksen matkan hinnasta. Muistakaa mainita kaverin/puolison nimi ilmoittautumisen yhteydessä alennuksen saamiseksi. Matkan hinnasta 350 € laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen ja loppuosa viimeistään 2 kk ennen matkan alkua.

Matkan hinta sisältää hyttipaikan veneessä, kipparin, lakanat ja loppusiivouksen. Lennot ja kuljetukset satamaan jokaisen tulee järjestää itse, mutta annamme näihin vinkkejä ja neuvoja matkalle ilmoittautuneille. Ruoat, juomat, polttoaineet ja satamamaksut eivät sisälly hintaan, vaan ne kustannetaan yhteisestä venekassasta.

Huom! Mikäli olet kiinnostunut varaamaan koko veneen omalle porukallesi, ota meihin yhteyttä erikseen ja räätälöimme sinulle oman paketin: info@radsails.fi

Purjehdusloma Sardiniassa Costa Smeraldalla on mahtava startti kesälle 2020, varaa oma paikkasi! Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassamme, johon pääset klikkaamalla linkkiä alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *