Kevään 2024 purjehdukset Kreikassa

Kevään 2024 purjehdukset Kreikassa

Järjestämme keväällä taas mahdollisuuden päästä Kreikan kirkkaille vesille purjehtimaan! Voit opetella purjehduksen taitoja kurssilla tai lähteä mukaan ihan vaan lomailemaan. Varaamme veneitä sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee. Keväällä 2023 olimme Kreikassa purjehtimassa kolmella veneellä. Veneinä käytämme uudehkoja 40-50 jalkaisia vuokraveneitä. Kevään 2024 purjehdukset Kreikassa ovat nyt myynnissä! Voit varata paikkasi verkkokaupastamme alla olevista linkeistä:

Purjehduksen ohjelma

Purjehtijakurssilla opetellaan purjehduksen perusteita ja toimimaan miehistön jäsenenä purjeveneessä. Saaristopäällikkökurssilla harjoitellaan veneen päällikkönä toimimista. Voit lukea lisää kursseista täältä. Kurssi Kreikassa onkin erityisen hyödyllinen jos on aikomuksena myöhemmin vuokrata itsenäisesti veneitä Välimerellä. Kurssien harjoitteita tehdään päiväsaikaan ja illasta jää vielä aikaa tutustua saariin. Kurssille tulijoille suositellaan erillistä teoriaopetusta etukäteen mutta se ei ole pakollinen.

Lomapurjehduksella ei ole opetussuunnitelmaa mutta purjehdukseen pääsee tietysti osallistumaan niin halutessaan. Tai sitten voi ottaa vaan rennosti ja nauttia maisemista.

Aikataulu

Kaikkien osallistujien tulisi olla lähtösatamassa (Lavrio tai Alimos) lauantaina. Kippari on paikalla satamassa jo aamupäivästä ja hoitaa veneelle check-inin kun vene on valmis. Lauantaina hoidetaan ruoka- ja juomaostokset veneelle kurssilaisten toimesta. Liikeelle lähdemme yleensä sunnuntaina aamulla. Joskus on mahdollista lähteä jo lauantai-iltana jos kaikki valmistelut  saadaan hyvissä ajoin valmiiksi. Palaamme takaisin lähtösatamaan perjantaina viimeistään klo 18 mennessä. Veneellä on mahdollista yöpyä pe-la välinen yö ja veneeltä poistutaan lauantaina klo 8 mennessä.

Lennot

Syksyn 2023 purjehdukset ja kurssit Kreikassa eivät sisällä lentoja eli jokainen osallistuja hankkii lennot itse. Suoria lentoja Ateenaan on saanut Norwegianilta lauantaille ja Aegeanilta perjantaille. Purjehduskurssin tai -loman yhteyteen saa helposti yhdistettyä myös muuta lomailua Kreikassa.

Käytännön järjestelyt

Jokainen vastaa itse matkustamisestaan lähtösatamaan ennen purjehdusta ja sieltä pois purjehduksen jälkeen. Satamaan pääsee bussilla tai taksilla lentokentältä sekä Ateenan keskustasta. On myös mahdollista järjestää tilataksi jos useampia kurssilaisia saapuu samalla lennolla.

Ruokailut ja venekassa

Veneelle ostettavat ruoat ja alkoholittomat juomat kustannetaan venekassasta. Jokainen kurssilainen osallistuu venekassaan samalla summalla. Pääsääntöisesti aamupalat ja lounaat valmistetaan ja syödään veneellä. Iltaisin käymme ravintolassa nauttimassa herkullisesta kreikkalaisesta ruoasta. Ravintoloissa jokainen maksaa itse omat ruokansa. Luonnonsatamassa yöpyessämme syömme yleensä myös illallisen veneellä. Venekassasta kustannetaan myös veneen polttoaineet ja satamamaksut. Venekassan suuruus on yleensä 150-250€/hlö. Jos rahaa jää yli se palautetaan osallistujille. Kippari ei osallistu venekassaan.

Veneellä asuminen

Veneellä asutaan kahden hengen hyteissä. Hyttijaot tehdään paikan päällä. Jos lähdet matkalle kaverin tai puolison kanssa niin ilmoita asiasta varauksen yhteydessä niin saatte molemmat 5% alennuksen. Jos haluat hytin kokonaan itsellesi niin ota yhteyttä ja kysy hintaa. Veneellä on lakanat ja pyyhkeet kaikille. Ruoanlaittoon ja tiskaamiseen jaetaan vuorot. Hintaan kuuluu myös veneen loppusiivous.

Kysyttävää?

Voit lukea lisätietoja FAQ:sta. Jos kevään 2024 purjehdukset Kreikassa herättää kysymyksiä voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@radsails.fi tai soittaa 044 344 8002.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *