RadVenturesin venevuokraus ulkomailla on hyvä ja helppo tapa veneillä mikäli haluat kipparoida omatoimisesti veneitä (bareboat)! Tällä hetkellä vuokravenevalikoimassamme on yli 1200 venettä sekä yli 50 eri kohdetta (Eurooppa, Välimeri, Karibia, Intian valtameri, Aasia, Australia, Tahiti...), joten löydät varmasti sinulle sopivan veneen, kohteen sekä ajankohdan! Meiltä saat niin yksirunkoiset purjeveneet kuin katamaraanitkin.


Veneen varauksen ja keskustelun vuokraamon kanssa voit jättää huoletta meidän hoidettavaksi. Annamme tarvittaessa reitti- ja muita käytännön vinkkejä suunnitellessasi omaa purjehduslomaasi! Veneeseen voi useimmiten myös halutessaan varata erikseen hostessin vastaamaan ruoanlaitosta lomasi aikana sekä muita lisäpalveluita (esim. SUP-lauta, lentokenttäkuljetus, tehokkaampi perämoottori jne.) Huomioithan että venevuokraus ulkomailla edellyttää kipparilta Kansainvälinen huviveneenkuljettajan kirjan useimmissa paikoissa venettä omatoimisesti vuokratessa. Useimmiten viikon vuokra-aika alkaa ja päättyy lauantaina mutta joissakin kohteissa myös lyhyemmät tai pidemmät vuokra-ajat ovat mahdollisia. Kannattaa huomioida että ajankohta ja sesonki voi vaikuttaa melko paljonkin veneiden saatavuuteen sekä hinnoitteluun!

Info

Purjehdusloma ulkomailla eroaa jonkin verran tavanomaisesta lomamatkasta liikkumisen ja veneessä elämisen osalta, tarjoten samalla ainutlaatuisia elämyksiä vailla vertaa! Lue lisää purjehdusloman käytännön järjestelyistä ja matkan sisällöstä klikkaamalla oheista kuvaketta.

Jos omatoimisen kipparoinnin sijasta haluat lähteä purjehduslomalle, tsekkaa tarjontamme purjehdusloma-osioista! Tämän lisäksi on mahdollista lähteä omatoimisesti paikallisen kipparin (skippered/crewed) kyytiin vaikkapa kohteeseen johon emme juuri haluamanasi ajankohtana järjestä omaa reissua myös se on mahdollista.

Radical Sailing Ventures Oy on Suomessa toimiva yritys, jonka järjestämiin palveluihin kuuluvat purjehdusloma ulkomailla, purjehduskurssi ulkomailla ja venevälitys ulkomailla ympäri maailman RadVentures-tuotemerkin alla. Olemme Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) matkapalvelurekisteriin rekisteröitynyt matkanjärjestäjä.

Meihin voit tutustua tarkemmin täällä.