Kipparointi

Haluaisitko vuokrata veneen omalla porukalla ulkomailta, mutta kippari puuttuu? RadVenturesilta saat purjehduslomallesi kokeneen ja paikalliset vedet tuntevan kipparin. Radin kippareilla on kokemusta kipparoinnista Itämeren lisäksi mm. Välimeren, Karibian, Thaimaan, Malesian ja Australian vesiltä. Radin kipparit ovat myös auktorisoituja ja kokeneita purjehduskouluttajia, joten purjehduksen perustaitojen oppiminen onnistuu reissun aikana.

Radin kippari vastaa purjehduksella mm. reittien ennakkosuunnittelusta toiveidenne mukaisesti ja sääolosuhteet huomioiden. Kipparin paikallistuntemuksesta on usein paljon apua mm. sopivien satama- ja ankkurointipaikkojen sekä kiinnostavien nähtävyyksien löytämisessä.

Kipparin lisäksi järjestämme porukallenne tarvittaessa myös venevuokrauksen ja hoidamme siihen liittyvät hallinnolliset asiat puolestanne, jolloin voitte keskittyä täysillä lomailuun

Mikäli kiinnostuit, kysy meiltä tarjousta kipparoinnista ja veneistä, ja kerro hieman tarkemmin matkasuunnitelmastasi sähköpostilla: info@radsails.fi

Jos haluaisit kipparoida venettäsi itse, mutta yksin reissuun lähteminen mietityttää, on RadVenturesin flotilla juuri sopiva tapa aloittaa kipparointi ulkomailla Radin kippareiden avustuksella. Katso lisää: Flotilla & Kippariksi?