Purjehdusloma Ateenasta 5.-12.9.2020

Purjehdusloma Ateenasta

Miltä kuulostaisi purjehdusloma Ateenasta la-la 5.-12.9.2020 – lähde RadVenturesin mukaan nauttimaan kristallinkirkkaista vesistä, leppoisasta purjehduksesta ja herkullisesta Kreikkalaisesta ruoasta! Sinun ei tarvitse osata purjehtia lähteäksesi purjehduslomalle.

Veneet ja kohteet

Veneenä avot modernit 40-50 jalkaiset matkapurjeveneet. Lopulliset venetyypit vahvistamme myöhemmin matkan lähestyessä. Lähtö- sekä paluusatamana toimii Alimosin satama lähellä Ateenaa. Purjehduskohteina mm. Poros, Hydra, Dokos, Ermioni ja Portochéli. Lue lisää Ateenasta ja Saronin lahdesta purjehduskohteena. Lopullinen reittisuunnitelma päätetään paikan päällä ottaen huomioon sää ja tuuliolosuhteet.

Flotilla ja matkavaihtoehdot

Matkaan pyritään lähtemään useamman veneen flotillana, keskittyen lomailuun ja purjehdukseen täysin siemauksin samaan aikaan, kun Suomessa alkavat ilmat jo kylmenemään.

Veneissä yövytään pääasiassa kahden hengen hyteissä. Jos lähdet matkaan puolisosi, ystäväsi tm. kanssa ja haluatte majoittua samassa hytissä, kerrottehan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Yksin ilmoittautuneet majoitetaan samaan hyttiin toisen samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa.

Voit myös osallistua flotillaan kokoamalla oman veneellisen porukkaa ja kipparoida itse, tai varata Radin kautta veneen ja kipparin. Näissäkin tapauksissa hoidamme kaikki veneeseen liittyvät järjestelyt ja opastamme paikan päällä tarpeen mukaan mm. reittisuunnitelmissa ja rantautumisissa. Jos koko veneen varaaminen kiinnostaa niin pyydä tarjous info@radsails.fi!

Flotillan käytännöistä voit lukea tarkemmin TÄSTÄ, ja Välimerellä kipparoinnista TÄSTÄ. Vastauksia yleisimpiin käytännön kysymyksiin löydät TÄÄLTÄ.

Purjehdusloma Ateenasta hinta on 790 €/hlö (sis. ALV). Jos saat myös kaverisi tai puolisosi houkuteltua mukaan, saatte molemmat 5 % alennuksen matkan hinnasta. Muistakaa mainita kaverin/puolison nimi ilmoittautumisen yhteydessä alennuksen saamiseksi.

On myös mahdollista suorittaa Purjehtijakurssi tai Saaristopäällikkökurssi purjehduksen aikana. Purjehtijakurssin hinta on 900 €/hlö ja saaristopäällikkökurssin hinta 920 €/hlö. Kurssimme ovat Purjehduksenopettajat ry:n aukrotisoimia ja purjehduskouluna toimii Rad Sails.
 
Matkan hinnasta 300 € laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen ja loppuosa viimeistään 2 kk ennen matkan alkua.

Mitä hintaan kuuluu?

Matkan hinta sisältää hyttipaikan veneessä, kipparin, lakanat ja loppusiivouksen. Lennot ja kuljetukset satamaan jokaisen tulee järjestää itse, mutta annamme näihin vinkkejä ja neuvoja matkalle ilmoittautuneille. Ruoat, juomat, polttoaineet ja satamamaksut eivät sisälly hintaan, vaan ne kustannetaan yhteisestä venekassasta.

Huom! Mikäli olet kiinnostunut varaamaan koko veneen omalle porukallesi, ota meihin yhteyttä ja räätälöimme sinulle oman paketin: info@radsails.fi

Purjehdusloma Kreikassa on mukava ja lämmin päätös kesälle 2020. Varaa oma paikkasi ja lähde mukaan!
Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassamme.