RadVenturesin purjehdusloma ulkomailla on ainutlaatuinen tapa nauttia aktiivilomasta mm. Välimeren ja Karibian upeissa kohteissa

Veneen varaukset, kipparoinnit ja muut velvoitteet voit jättää huoletta ammattitaitoisten kippariemme hoidettavaksi ja keskittyä itse olennaiseen eli lomasta nauttimiseen

Tarjolla olevista purjehduslomista löydät lisätietoa linkeistä alta sekä verkkokaupastamme -
Let the cruise begin!

Info

Purjehdusloma ulkomailla eroaa jonkin verran tavanomaisesta lomamatkasta liikkumisen ja veneessä elämisen osalta, tarjoten samalla ainutlaatuisia elämyksiä vailla vertaa! Lue lisää purjehdusloman käytännön järjestelyistä ja matkan sisällöstä klikkaamalla oheista kuvaketta.

Purjehduskurssit

Voit yhdistää purjehduslomaasi myös purjehduksen oppimista ja harjoittelua etelän lämmössä suorittamalla matkan aikana PORYn purjehtijakurssin tai saaristopäällikkökurssin. Kurssin suorittaminen viikon aikana on mahdollista lähes kaikilla RadVenturesin purjehduslomilla. Lue lisää ulkomaan kurssimahdollisuuksista klikkaamalla oheista kuvaketta.

Kohteet

RadVenturesin purjehduslomat suuntautuvat maailman parhaisiin purjehduskohteisiin, kuten Välimerelle ja Karibialle. Alta voit tutustua tarkemmin tarjolla oleviin purjehduslomakohteisiimme!

Kreikka

Hérete! Kreikan merillä on purjehdittu jo muinaisista ajoista lähtien ja maan saaristo onkin erittäin kaunis ja monipuolinen! Myös ilmasto alueella on varsin mukava ja välimeren herkullista ruokaakaan ei erikseen tarvinne kehua. Kreikan purjehduksemme suuntauvat mm. Joonianmerelle, Saronikin lahdelle, Kykladien saaristoon tai Rodokselle.

Lue lisää

Karibia

Karibiaan liittyy paljon erilaisia tarinoita, legendoja ja romanttista mystiikkaa! Suurimmassa osassa niistä on totuuden siemen, jopa niissä merirosvotarinoissakin! 😉 Karibian purjehdukset keskittyvät tällä hetkellä Guadeloupelle ja sen lähisaarille (Dominica, Montserrat)

Lue lisää

Italia

Italiasta löytyy purjehduskohteita moneen makuun, kuten Välimeren paraatipaikalla sijaitsevan Sardinian saaren upeat hiekkarannat tai Sisilian persoonalliset kohteet.

Lue lisää

Kroatia

Split, Dubrovnik, Pula

Lue lisää

Radical Sailing Ventures Oy on Suomessa toimiva yritys, jonka järjestämiin palveluihin kuuluvat purjehdusloma ulkomailla, purjehduskurssi ulkomailla ja venevälitys ulkomailla ympäri maailman RadVentures-tuotemerkin alla. Olemme Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) matkapalvelurekisteriin rekisteröitynyt matkanjärjestäjä.

Meihin voit tutustua tarkemmin täällä.