Sardinia

Välimeren paraatipaikalla sijaitseva Sardinia on Italian helmi monellakin mittarilla mitattuna. Sen valkeat hiekkarannat, turkoosit vedet sekä idylliset pikkukylät tarjoavat purjehtijalle Karibian kaltaiset puitteet lähtemättä kuitenkaan merta edemmäs kalaan.

RadVentures järjestää purjehdusmatkoja ja välittää vuokraveneitä Sardiniaan – myynnissä olevat matkat ja kurssit näet suoraan verkkokaupastamme alla olevasta linkistä. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan koko veneen kauttamme joko kipparoituna tai ilman, pyydä tarjous: info@radsails.fi Lue lisää flotillasta ja kipparoinnista.

VERKKOKAUPPAAN

sardinia
Kuva: Paolo Giocoso/SIME/4Corners

Sardinian parhaat purjehdusalueet löytyvät saaren koilliskulman Costa Smeraldalta, josta löytyvät nimensäkin mukaisesti smaragdinkirkaat vedet ja Italian upeimmat hiekkarannat. Koillisrannikko koostuu useista saarista, jotka tarjoavat pääsaaren lisäksi lukuisia yöpymis- ja pistäytymispaikkoja. Tunnetuin näistä on La Maddalena, joka kuuluu ehdottomasti myös Sardinian purjehduslomien reittisuunnitelmaan.

Purjehdus- ja veneilykulttuuri on Sardiniassa moniin muihin Välimeren kohteisiin verrattuna eksklusiivisempaa, ja vuokraveneiden sijaan alueella kohtaakin melko paljon yksityisveneilijöitä hulppeine jahteineen. Yleinen hintataso on vastaavasti jonkin verran esimerkiksi Kreikkaa korkeampi, mutta myös laadussa voi odottaa saavansa rahoilleen vastinetta. Kukapa ei pitäisi italialaisesta ruoasta ja herkullisesta gelato-valikoimasta aurinkoisen purjehduspäivän päätteeksi.

Jos Välimeren suosituimmat purjehduskohteet on jo nähty ja kaipaat upeaa luontoa sekä kokonaisvaltaista lomaelämystä, lähde Radin mukana katsastamaan Sardinia!