Purjehdus Seyschelleillä tammikuussa 2021

Purjehdus Seychelleillä

Haluatko lähteä tutkimaan Intian Valtameren paratiisisaaria? RadVenturesin purjehdus Seyschelleillä tarjoaa mahdollisuuden päästä pakoon Suomen kylmää ja pimeää tammikuuta. Purjehduosaamista ei vaadita, voit osallistua purjehtimiseen omien taitojen ja kiinnostuksen mukaan. Tuttuun tapaan voit valita minkälaisen paketin haluat.

Vaihtoehto 1: Varaa hytti/hyttipaikka itsellesi 1 tai 2 viikon purjehdukselle.
Vaihtoehto 2: Varaa koko vene seurueellesi, Radin kippari huolehtii veneestä ja purjehtimisesta.
Vaihtoehto 3: Osallistu flotillaan itse kipparoiden. Hoidamme puolestasi veneen varaamisen ja autamme käytännön järjestelyissä.

Lähtösatama on Praslin.

Hytit ja hyttipaikat

Näiden matkapakettien hintaan sisältyy vene, kippari, lakanat, pyyhkeet ja loppusiivous. Hintaan eivät sisälly ruoat, juomat, polttoaineet ja satamamaksut. Ne kustannetaan yhteisestä venekassasta. Lue lisää purjehdusmatkojen käytännän järjestelyistä. Jokainen vastaa myös itse matkustamisesta lähtösatamaan, esimerkiksi lennoista. Vapaat hyttipaikat Radin purjehduksille löydät verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/radsails/section/purjehduslomat/

1 viikko 2.-9.1.2021 Lagoon 450

Heti vuoden alkuun 2.-9.1.2021 on tarjolla hyttipaikkoja Lagoon 450 katamaraanissa. Vene on tilava, hyvin varusteltu ja mukava. Varusteina löytyy mm. generaattori, ilmastointi ja vedentekokone. Hyttipaikka viikon purjehdukselle maksaa 1250€/hlö.

2 viikkoa 9.-23.1.2021 Dufour 520 GL

9.-23.1. on tajolla hyttipaikkoja yksirunkoisessa Dufour 520 GL veneessä kahden viikon purjehdukselle. Tämäkin vene on hyvin varusteltu, löytyy mm. generaattori, ilmastointi ja vedentekokone. Hyttipaikka kahden viikon purjehdukselle maksaa 1580€/hlö.

Koko veneen varaaminen

Jos matkustat esimerkiksi kaveriporukalla tai perheen kanssa, voi olla kannattavaa varata koko vene omalle seurueellesi. Tämäkään ei vaadi purjehdusosaamista koska Radin kippari huolehtii veneestä ja purjehtimisesta. Tietysti purjehdukseen myös saa ja kannataakin osallistua myös itse. Koko veneen varaaminen on usein myös edullisempaa per henkilö kuin hyttipaikkojen varaaminen. Kysy meiltä tarjous alla olevaa lomaketta käyttäen, sähköpostilla info@radsails.fi tai puhelimitse 044 344 8002. Veneitä löytyy eri kokoisia ja erilaisilla varustetasoilla, etsitään yhdessä seurueellesi sopiva. Kipparin lisäksi on mahdollista ottaa mukaan myös hostess, joka huolehtii aamupalan ja lounaan valmistamisesta sekä siivoamisesta. Tässäkin vaihtoehdossa venekunta vastaa itse ruoka- ja juomakuluista, satamamaksuista, polttoaineista ja lähtösatamaan matkustamisesta. Lue lisää purjehduksen käytännön järjestelyistä. ja Radin kipparista.

Purjehdus Seyschelleillä itse kipparoiden

Voit osallistua flotillaan myös niin että kipparoit itse venettäsi. Tällöin saat kuitenkin tarvittaessa tukea käytännön asioihin, esimerkiksi vuokraamon kanssa asiointiin, rantautumisiin, ankkuripaikan valintaan. Purjehdus Seyschelleillä sujuu mukavasti kun Radin kipparit huolehtivat reittisuunnittelusta ja sinulle jää enemmän aikaa lomasta nauttimiseen. Jos haluat osallistua flotillaan itse kipparoiden kysy meiltä tarjous veneestä. Voit käyttää alla olevaa lomaketta, lähettää sähköpostia info@radsails.fi tai soittaa 044 344 8002.


    vuokravene kipparillakipparoin itse

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *