Purjehduskurssi tai -loma Ateenasta 3.-10.4.2021

Purjehduskurssi Kreikassa

RadVentures järjestää purjehduksen Ateenan Alimosista keväällä 2021. Kohteena on Saronin kaunis saaristo. Tässä oiva tilaisuus suorittaa purjehduskurssi Kreikassa. Voit valita haluatko suorittaa Purjehtijakurssin vai Saaristopäällikkökurssin, tai lähdetkö ihan vain lomailemaan purjehdukselle. Yksi vaihtoehto on myös kerätä oma porukka ja osallistua flotillaan kipparoimalla itse venettä.

Veneet ja kohteet

Kurssiveneenä toimii Oceanis 43. Jos taas haluat varata oman veneen niin valikoimaa löytyy runsaasti. Lähtö- sekä paluusatamana toimii Alimosin satama lähellä Ateenaa. Purjehduskohteina mm. Poros, Hydra, Dokos, Ermioni ja Portochéli. Lue lisää Ateenasta ja Saronin lahdesta purjehduskohteena. Lopullinen reittisuunnitelma päätetään paikan päällä ottaen huomioon sää ja tuuliolosuhteet.

Entä koronavirus?

Lyhyesti: jos joudumme perumaan purjehduksen COVID-19 epidemian takia niin palautamme kurssista/purjehduksesta meille maksamasi hinnan kokonaisuudessaan. Jos päädyt itse perumaan osallistumisesi niin toimimme normaalien palveluehtojemme mukaan. Kevääseen on vielä aikaa ja seuraanme tilanteen kehittymistä ja laitamme purjehdukselle lähtijöille tietoa ja ohjeistusta sitten lähempänä matkan alkua. Voit myös lukea toisesta artikkelistamme lisää COVID-19 epidemian vaikutuksista purjehdusmatkoihin.

Purjehduskurssi Kreikassa

Purjehduksella on mahdollista suorittaa Pory:n auktorisoima Purjehtijakurssi tai Saaristopäällikkökurssi. Kouluttajamme ovat auktorisoituja purjehduksenopettajia tai -ohjaajia. Saat kurssin jälkeen todistuksen kurssisuorituksesta sähköpostitse.

Purjehtijakurssi 900 €/hlö

Purjehtijakurssi on oikea ratkaisu jos sinulla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta purjehduksesta. Kurssilla opetellaan perusasiat purjehduksesta niin että osaat toimia gastina matkapurjehduksilla. Kurssi sisältää vähintään 32h purjehduksen opetusta ja harjoittelua.

Saaristopäällikkökurssi 920€/hlö

Saaristopäällikkökurssi on sopiva sinulle kun osaat jo perusasiat purjehduksesta: vendat, jiipit, jne. ja haluat syventää osaamistasi ja harjoitella purjeveneen kipparointia. Harjoituksiin kuuluu mm. rantautumiset, reittisuunnittelu ja miehistön ohjeistaminen eri tehtäviin. Kurssi sisältää vähintään 32h opetusta ja harjoittelua.

Purjehdusloma 790€/hlö

Purjehdukselle voi lähteä mukaan myös rennosti lomaillen, jolloin purjehdusaktiviteetteihin voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan, tai olla osallistumatta.

Mitä hinta sisältää?

Matkan hinta sisältää hyttipaikan veneessä, kipparin, lakanat ja loppusiivouksen. Lennot ja kuljetukset satamaan jokaisen tulee järjestää itse, mutta annamme näihin vinkkejä ja neuvoja matkalle ilmoittautuneille. Ruoat, juomat, polttoaineet ja satamamaksut eivät sisälly hintaan, vaan ne kustannetaan yhteisestä venekassasta. Voit lukea lisää purjehdusmatkojemme käytännöistä: https://purjehdusloma.radventures.fi/info/

Kaveri mukaan!

Houkuttele kaverisikin mukaan niin saatte molemmat 5% alennusta matkan hinnasta. Ilmoita kaverin nimi verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä niin saat alennuksen 2. laskun yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *