Karibia

Purjehdus Karibialla on monen purjehtijan unelma ja moni on siellä jo käynytkin. Lämmin ilma ja vesi, huikeat maisemat sekä vaaleat hiekkarannat tarjoavat ihanteellisen lomakohteen. Purjehdusloma Karibialla on helppo toteuttaa RadVenturesin avulla, osaavat suomalaiset kipparit takaavat turvallisuuden ja viihtyvyyden.

Vuonna 2019 RadVentures järjestää flotillan Guadeloupelta 23.11.-30.11. (1 viikko) ja 30.11.-14.12. (2 viikkoa). Matkat ovat nyt myynnissä, katso lisää täältä:

Purjehdi Karibialla

Martinique

Tiesitkö, että Martinique kuuluu EU:hun ja siellä ovat käytössä eurot? Saari on osa Ranskaa ja siellä asustaa vajaa 400 000 ihmistä ja sen pääkaupunki on Fort-De-France. Saaren rantaviiva pitää sisällään lukuisia hiekkarantoja sekä lahtia ja poukamia, joissa näkee paljon purjeveneitä ankkuroituneena. Pääkaupungin lisäksi saaren nähtävyyksiin lukeutuu rommitislaamoita ja suolajärvi saaren eteläkärjessä. Saarilla voi myös vaikkapa ratsastaa tai surffata! 

Guadeloupe

Martiniquen tapaan kuuluu Guadeloupe osana Ranskaa EU:hun euroineen. Saari muistuttaa kartalta katsottuna perhosta ja monelle siitä unelmointi varmasti myös saa perhosia vatsaankin! Pääsaari Basse-Terren eteläpuolella sijaitsee muutamiakin kauniita saaria kuten Marie-Galante ja Les Iles Des Saintes pittoreskeinen linnoituksineen, ranskalaiskahviloineen ja -ravintoloineen.   

Dominica

Dominica on pienehkö itsenäinen saariovaltio, jossa vallitsee edelleen varsin autenttinen Karibian meininki perinteisine rytmeineen! :). Lukuunottamatta saarella pysähtyviä risteilyaluksia, loistaa massaturismi ilahduttavasti edelleen poissaolollaan. Saarella on lukuisia nähtävyyksiä, joista ehdottomasti tunnetuin lienee Morne Tres Pitonsin luonnonpuisto. Siellä voit mm. tutustua Boiling Lake:en, maailman toiseksi suurimpaan kuplivaan järveen. Saarella voi tehdä myös esim. jokiretkiä veneellä tai käydä snorklaamassa Champagne Reefillä, jossa merenpohjasta tulee ilmakuplia saaren vulkaanisuudesta johtuen eli kyseessä on ns. bubbling under-kokemus! Dominicalla massina käytetään East Caribbean dollareita, tuttavallisemmin EC eli “Ea-zy money”.